vacatures, sales, hr, support
Where profiles become people
vacatures, sales, hr, support
Best kept professionals

 

CareerTree detachering, interim management, recruitment en ontwikkeling

CareerTree richt zich op detachering, interim management, recruitment en ontwikkeling. Met een specialisatie op gebied van Sales, Customer support, Marketing, Human Resource en Legal. Wij zijn echter niet van alle markten thuis, voor ICT en technische functies kunt u niet bij ons terecht, hier ontbreekt bij ons de kennis en kunde.

Door een persoonlijke aanpak, die doorklinkt in de communicatie, het contact en de samenwerking, staat CareerTree garant voor de juiste match wat betreft kennis, kunde en karakter. Hierdoor kan CareerTree voor opdrachtgevers de best passende oplossing bieden, en voor kandidaten de uitdaging die het beste bij ze past.

Kandidaten

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van Sales, Customer support, Marketing, Human Resource en Legal?
Meld je dan aan bij CareerTree.

Uitdagende vacatures
Interessante opdrachtgevers
Persoonlijke aanpak
Tevreden kandidaten

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een kandidaat die past wat betreft kennis, kunde én karakter?

Neem dan contact op met CareerTree.

Passie en oog voor talent
Persoonlijke aanpak
Interim management, Recruitment, Detachering

Actueel
26-09-2017
In de Miljoenennota die afgelopen dinsdag is gepresenteerd staat dat mobiliteit slimmer en groener moet worden, en een dienst wordt. “Mensen willen zo efficiënt en ...
20-07-2017
De werkloosheid is in juni gedaald naar 4,9 procent van de beroepsbevolking, meldt het CBS. Voor het eerst sinds de zomer van 2011 is minder ...
12-05-2017
De Nederlandse arbeidsmarkt is in 2016 in veel opzichten de economische crisis te boven gekomen. De arbeidsdeelname is echter nog steeds lager dan in 2008, ...
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures Bekijk al het nieuws
Kandidaat aan het woord

“Niet alleen de snelheid viel op tijdens het werving- en selectieproces, het was ook fijn dat FinTree heel duidelijk was in haar communicatie.”

Viktor van Dooren, Commercieel medewerker binnendienst, Schleifenbauer

Kandidaten - cases

Kandidaat aan het woord

"Nog steeds komt CareerTree regelmatig op bezoek. Hij toetst of de opdrachtgever tevreden is en of ik het naar mijn zin heb. Maar hij biedt ook ondersteuning aan in de vorm van coaching op gebieden waar daar eventueel behoefte aan is. Fijn om zo contact te houden!"

Robin van der Kamp, Manager Speciale Zaken en Verhaal, De Vereende

Kandidaten - cases

Opdrachtgever aan het woord

“Bij CareerTree kunnen we rekenen op kwalitatief goede kandidaten, die passen bij de cultuur van onze organisatie. En dat is voor ons cruciaal.”

Hans Kik, Sales director, Schleifenbauer, opdrachtgever CareerTree

Opdrachtgevers - cases

www.careertree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.