vacatures, sales, hr, support
Where profiles become people
vacatures, sales, hr, support
Best kept professionals

 

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Contact
In contact komen?

Contact
Schrijf je in

Aanbreng fee

Leid jij ons naar een nieuwe opdrachtgever en plaatsen wij daar succesvol een kandidaat? Dan willen wij jou daar uiteraard voor belonen door middel van één van de volgende drie opties.

Goede doel

CareerTree is zeer betrokken bij haar opdrachtgevers en haar kandidaten. Met elkaar bouwen, investeren in een duurzame relatie en samen successen boeken. Daar krijgen wij energie van. Als wij bij dit succes ook nog eens een maatschappelijk doel mogen dienen, dan geeft ons dit helemaal voldoening.

Is er een goed doel dat jij een warm hart toedraagt en dat een donatie zeer goed kan gebruiken? Bij een succesvolle plaatsing, bij een door jouw aangebrachte opdrachtgever, doneren wij EUR 500 aan het door jou gekozen goede doel.

Apple Watch

"Laat je aansporen om actief te zijn en gezond te blijven. En ga voor je eigen stijl. Van hoe hij oogt tot wat je ermee doet: Apple Watch is meer dan zomaar iets om je pols. Hij laat zien wie je bent."

Met andere woorden hij past bij jouw DNA. CareerTree kijkt ook naar het DNA van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Breng jij bij ons een opdrachtgever aan en plaatsen wij de kandidaat met het juiste DNA dan krijg jij van ons deze Apple Watch.

Weekendje weg

Na het beste uit jezelf halen en het bereiken van de gestelde doelen en deadlines is het heerlijk om even stil te staan bij jezelf. Wat is er leuker om even lekker te ontspannen tijdens een stedentrip?

Als wij een kandidaat plaatsen bij een opdrachtgever die jij bij ons aanbrengt betalen wij een weekendje weg naar keuze ter waarde van EUR 500,=.

Meer Informatie

Wil je meer informatie over onze aanbreng fee en de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

www.careertree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.