Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Benieuwd naar onze werkwijze?

DNA

CareerTree. Where profiles become people.

Door een persoonlijke aanpak en langdurige relaties met kandidaten en opdrachtgevers, creëren we een omgeving en een netwerk “where profiles become people”. Zo kunnen we de beste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze trouwe opdrachtgevers en tevreden kandidaten laten zien dat dit werkt. En daar zijn we trots op!

The Tree Group

CareerTree is onderdeel van de The Tree Group, waartoe ook FinTree (voor financiële professionals) en FinTree Academy (voor talentontwikkeling) behoren. Voor ons staat de boom in ons logo voor groei en ontwikkeling. Van organisaties en van talenten. Van ervaring en van kennis. Van relaties en diensten.

Op zoek naar de essentie

Onze logo’s zijn geïnspireerd op het werk van de Nederlandse kunstschilder Pieter Cornelis Mondriaan (1872 - 1944). En dat is niet voor niets. Na een periode als realistisch kunstenaar, werden zijn schilderijen steeds abstracter. Hij ging op zoek naar de essentie van wat hij schilderde. Zo was een boom niet meer direct herkenbaar als boom, maar gaf hij deze weer door horizontale en verticale lijnen. Ook CareerTree gaat in het werving- en selectieproces op zoek naar de ‘essentie’, de kern; wie is de kandidaat, wat is zijn persoonlijkheid? Wat is de cultuur van de organisatie en wat voor persoon past bij de opdrachtgever en binnen een team? Om zo de beste match te kunnen maken.

"Ik schilderde nooit in een romantische trant; maar van begin af aan was ik altijd een realist.”
(Mondriaan, 1942)

 

www.careertree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.